ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία GENECON κατέχοντας την άδεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αριθμό 404 παρέχει υπηρεσίες υγειονομικής κάλυψης επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων. Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι εναρμονισμένες με τις διατάξεις της Ε.Ε., βασισμένες στο σύστημα ελέγχου HACCP και της πιστοποίησης ISO 22000, BRC, IFS.

Οι Υγειονομικές Υπηρεσίες που σας παρέχουμε:

 1. Χημικός και βιολογικός έλεγχος εντόμων υγειονομικής σημασίας  σε κατοικημένους χώρους και μη (κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, ψύλλοι, κοριοί, τσιμπούρια κ.α.)
 2. Καταπολέμηση και έλεγχος τρωκτικών
 3. Απωθήσεις πτηνών και ερπετών
 4. Απολυμάνσεις χώρων

H GENECON διαθέτει τις κατάλληλες τεχνικές που θα εξασφαλίσουν την λύση κάθε προβλήματος παρασίτων. Η υψηλή εμπειρία και τεχνογνωσία μας, διασφαλίζει ότι η εφαρμογή θα ολοκληρωθεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια τόσο για το χώρο σας όσο και για τους ανθρώπους. Κάθε εφαρμογή γίνεται αποκλειστικά από υπεύθυνο ειδικό γεωπόνο εντομολόγο. Επιπλέον η GENECON είναι πιστοποιημένη για τις υπηρεσίες που προσφέρει σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001.

Η πλήρης γκάμα των υπηρεσιών μας  καλύπτει όλες τις ανάγκες που είναι δυνατόν να παρουσιαστούν σε:

 • εξωτερικούς χώρους
 • σπίτια
 • super markets
 • αποθήκες
 • εργοστάσια
 • εστιατόρια
 • καταστήματα
 • δημόσια κτήρια
 • οχήματα
 • και γενικά οποιοδήποτε χώρο

Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο στην εξόντωση όλων των παράσιτων. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά φάρμακα για να απαλλαγείτε από κάθε είδους μόλυνση, τα πιο σύγχρονα GEL απεντόμωσης, δολωματικούς σταθμούς, εντομοπαγίδες, σκευάσματα υγειονομικής προστασίας καθώς και διάφορα οικολογικά προϊόντα για ειδικές περιπτώσεις.
Παρέχουμε εγγυημένο και σίγουρο αποτέλεσμα.

Σε ποιους απευθυνόμαστε

Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα παράσιτα είναι κάτι περισσότερο από ενοχλητικά. Μπορούν να προκαλέσουν σοβαρούς κινδύνους στην υγεία και την περιουσία σας.

Σας παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία από υπηρεσίες με σκοπό να απαλλάξουν το σπίτι σας από τα μυρμήγκια, κατσαρίδες, τρωκτικά ή άλλα επιβλαβή παράσιτα, όλα με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα, πολύ φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ σε περιπτώσεις χρήσης χημικών, μέλημά μας είναι να αντιμετωπίζουμε την οικογένεια σας όπως ακριβώς και τη δική μας.

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα παράσιτα ποικίλλουν σύμφωνα με τις δραστηριότητες μιας επιχείρησης ή ενός οργανισμού, γι’ αυτό είναι σημαντικό το δικό σας πρόγραμμα υπηρεσιών παρασιτολογικού ελέγχου να είναι κατάλληλα προσαρμοσμένο στους δικούς σας παρασιτολογικούς κινδύνους.

Η παρουσία παρασίτων στα γραφεία και γύρω από αυτά μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερα μεγάλη ενόχληση στους εργαζόμενους σε αυτά. Μπορεί επίσης να προκληθούν ζημιές στα κτίρια ή στην επίπλωση ενώ ο κίνδυνος, να ροκανιστούν από τα τρωκτικά το στοκ του εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών και τα καλώδια, είναι ιδιαίτερα μεγάλος.

Έχουμε εξειδικευτεί να εξολοθρεύσουμε κάθε παράσιτο που σας ταλαιπωρεί σε όποιο χώρο και αν εμφανιστεί. Οι λοιμώδεις ασθένειες τα τελευταία χρόνια ξεσπούν όλο και περισσότερο. Οι κίνδυνοι αυξάνονται και οι άνθρωποι κινδυνεύουν συνεχώς.

Στην περίπτωση ενός εργοταξίου η εφαρμογή καταπολέμησης παρασίτων κρίνεται απαραίτητη και έτσι εξασφαλίζεται η διασφάλιση της υγιεινής.